• Popust
  • Novo
3,7 V: 4000 mah 114290 polimer litij-ionska / Litij-ionska baterija za napajanje banka tablet pc GPS, mp3, mp4 mobilni telefon
zoom_in

3,7 V: 4000 mah 114290 polimer litij-ionska / Litij-ionska baterija za napajanje banka tablet pc GPS, mp3, mp4 mobilni telefon

SIT 9.79 14.40

Znesek
check Na zalogi


Pozdravljeni, vsi smo baterije imajo velikosti po meri,
če morate prilagoditi velikost baterije,
pišite nam, mi lahko prilagodite glede na vaše zahteve.hvala
Specifikacija :
Št.
Opis
Specifikacija
Opomba
1
Baterija Model
114290
Po meri
2
Minimalno Zmogljivost
4000 mah
0.2 C
3
Nazivna Zmogljivost
4000 mah
0.2 C
4
Nazivna Napetost
3.7 v
5
Prekomerno polnjenje potect napetost
4.281.0.v
6
Nad razrešnice zaščito napetost
4.281.0.v
7
Temperatura skladiščenja
-535c
eno leto
8
Max naprej zaključka tekočega
1.0 C
9
Max trenutnih dajatev
1.0 C
Baterijo je opremljen z zaščitno ploščo, ki ima funkcije, ki preprečujejo nad polnjenje, nad praznjenje, glede na trenutne, kratek stik, itd.
Ta izdelek je v glavnem uporabljajo za mobilne zasilno napajanje, MP3, prenosni zvočniki, mikrofon, določanje položaja (GPS), mobilni telefon, igrače in druge elektronske naprave.
Protection board parametrov
Delovni tok : 1.5
Trenutna omejitev zaščite : 2~3 A
Nad določenega limita : 4.2+/-0.05 V
Nad razrešnice omejitev tlaka : 2.9+/-0.10 V
* dejanska zmogljivost zaščitna pločevina je nekoliko manj kot nominalno zmogljivost električnega core zaradi več zaključek zaščitno ploščo.
Imejte v skladiščenje
Za zagotovitev baterijo, da se ohrani zmožnost ravni, predlaganih za baterijo in baterijo -20~35 C Skladiščenje, nizka vlažnost, brez korozivnih plinov pogoji Baterije, da bi se izognili visoko temperaturo ali visoka vlažnost skladiščenja, v nasprotnem primeru bo privede do uhajanja baterij, rje, in nizka zmogljivost. Dolgoročno skladiščenje bo pripeljalo do zmanjšanja zmogljivosti baterije in baterijo, in potrebo po 1-3 A cikel polnjenja / Praznjenja, da dosežete maksimalno odvajanje zmogljivosti. Baterijo je treba napolniti in sprazniti enkrat na tri mesece.
Opozorilo : Obrnjene davčne obveznosti ni dovoljeno, baterija mora biti priključena v skladu s polariteto natančno, in ne more biti razveljavljena. Kratek stik ni dovoljeno, sicer pa se bo trajno poškodovali. Baterije ne morete uporabiti v mejnih pogojih, kot so : omejitev temperature, globoko cikel, extreme nad polnjenje in nad razelektritev. Hranite baterijo v hladen, suh prostor. Če veliko število baterij, ki so shranjeni ali dobavi, baterije vzpostavljeni morajo biti prvi. Ne neposredno na baterije, na primer s spajkanjem. Če je baterija se pojavi hrup, visoke temperature, puščanje in druge neobičajne razmere, prosimo, takoj prenehajte z uporabo. Ne dal v ogenj in je ne poskušajte razstaviti baterije. Baterija se lahko opečete ali proizvajajo škodljive snovi. To ni dovoljeno, da uporabite stare baterije ali uporabite pol baterije z novo baterijo, drugače bo imel izpust. Zunanji ovoj in zunanjo jakno cev za odstranitev baterije. Baterija ni dovoljeno dati v vodo.
Zadevah, ki potrebujejo pozornost Baterija do konca napolni, preden ga uporabite. Polnjenje način v skladu s tehničnimi specifikacijami naše. Napolnite z ustreznim polnilnikom. Baterijo je treba izogibati uporabi zaprti, je treba zagotoviti ustrezne naprave za prezračevanje, sicer se lahko baterija proizvodnjo vodika, v primeru vžiga točka bo povzročil eksplozijo. Ne poskušaj biti baterije ločitev ali medved, ekstrudiranje in trčenja, lahko povzroči baterijo, zvišana telesna temperatura, gorenja iz alkalne elektrolitov bo poškoduje kožo in očmi lahko tudi jesti oblačila. Baterijo je treba hraniti proč od otroka, če pride do zaužitja, takoj obrnite na zdravnika za obravnavo. Ko baterija ni v uporabi, jo je treba odstraniti iz naprave. Ko prvič uporabite novo baterijo ali dolgoročno hrambo uporabiti, preden jih je treba izpolniti z električno energijo. Če je baterija vroča, ne dotikajte se ga, dokler se ne ohladi. Ko je baterija se uporablja, je bilo ugotovljeno, da je energija mora biti izklopljena, kadar energije je manjša, tako da se prepreči nad razelektritev.

Številka Modela:
114290
Zmogljivost Baterije:
4000 mah
Paket:
No
Blagovna Znamka:
Liter energijo baterije
Velikost:
Prismatic
Vrsta:
Li-polymer
is_customized:
Yes
Nazivna Zmogljivost:
4000 mah

Sorodni izdelki..